Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Com.Af: samen koken & eten

JC Den Eglantier Apostelstraat 13, Sint-Niklaas

Com.af brengt mensen samen!
Elke woensdagavond spreken we af & leren we elkaar kennen rond te tafel!
Om 18u00 kruipen we in de keuken om een heerlijk vegetarisch maal te bereiden. Eten doen we rond 19u00.
Een maaltijd kost 3 euro.

Stroomt het water al in je mond? Schrijf je snel in via https://forms.gle/x2Tch19dvzoGGmmT8, zo voorkomen we voedselverspilling

€3

JC Den Eglantier Apostelstraat 13, Sint-Niklaas

Is perfectie een onnodig streven? Kunnen we wel streven naar perfectie of zijn de dingen niet gewoon in wezen perfect zoals ze zijn?

Tijdens (IM)PERFECT brengen 11 jongeren via analoge fotografie in beeld wat voor hen (im)perfect is. Kom hun werk bekijken tijdens de tentoonstelling in de PUINTUIN op zondag 28 augustus tussen 14u en 20u (gratis)

Gratis

THG – hiphop in de tuin

JC Den Eglantier Apostelstraat 13, Sint-Niklaas

Van rappen in de tuin tot rappen op het podium van de puintuin! @finn_claes, @jefkegels_ & @onghena_ruben kruipen, onder de naam THG, voor het eerst on stage. Pull up & show some love!

Gratis

Kotkoken

JC Den Eglantier Apostelstraat 13, Sint-Niklaas

Binnenkort op kot, alleen gaan wonen of zin om je kookkennis bij te schaven? Kom op woensdag 14/09 af naar het jeugdhuis & leer lekker, goedkoop & gezond koken! Op de planning: 14u00 - samen shoppen & shoptips 15u30 - 3 gerechten koken 18u00 - samen proeven & tafelen De workshop kost 5 euro, daarvoor ... Meer lezen

€5

Bazart ZINEFEST

JC Den Eglantier Apostelstraat 13, Sint-Niklaas

📣ZINEFEST📣
Een zine (afkorting van fanzine en magazine) is een handgemaakte publicatie. Vaak worden ze gecreëerd met tekeningen, afgedrukte tekst met de printer, gekopieerde foto’s of zelfs handgeschreven tekst. DIY, artsy en edgy. Kom kennismaken met de zine-wereld tijdens het zinefest en ontdek hoe verschillende makers te werk gaan!
💰 Gratis
🥙 Hapje en drankje
📍 Zaterdag 24/9 en zondag 25/9 van 12u tot 17u
In samenwerking met de Bib Sint-Niklaas

Gratis

SWAIN + CAPTAIN KAISER | DE NEST

JC Den Eglantier Apostelstraat 13, Sint-Niklaas

𝗦𝗪𝗔𝗜𝗡 is al lang geen onbekende meer in de punk en hardcore scène. In een ver verleden ooit nog This Routine is Hell.
Deze Nederlands/Duitse band weet als geen ander internationale aandacht naar zich te trekken. Niet enkel kan je hun muziek terug vinden op het legendarische cultlabel 𝐃𝐞𝐚𝐭𝐡𝐰𝐢𝐬𝐡 𝐈𝐧𝐜. maar ze kondigden ook net een Europese tour aan! Je raadde het al, ook in De Nest passeren ze.

Voor fans van: T͟u͟r͟n͟s͟t͟i͟l͟e͟,͟ ͟T͟i͟t͟l͟e͟ ͟F͟i͟g͟h͟t͟,͟ ͟D͟r͟u͟g͟ ͟C͟h͟u͟r͟c͟h͟,͟ ͟C͟e͟r͟e͟m͟o͟n͟y͟,͟ ͟F͟i͟d͟d͟l͟e͟h͟e͟a͟d͟,͟ ͟B͟a͟s͟e͟m͟e͟n͟t͟,͟ ͟T͟o͟u͟c͟h͟é͟ ͟A͟m͟o͟r͟é͟
Support: Captain Kaiser

€10 – €12

NACHT VAN DE JEUGDBEWEGING

Nacht van de jeugdbeweging, hét grootste jeugdbewegingsfeestje van het land! EGEL CAFE +18: 22u00 – 00u00: DJ Benny Wie anders dan onze welgekende DJ Benny dat een dik dansfeest opstart? Voor de 18 plussers, hier moet je zijn om je dansbenen op te warmen op zijn dikke schijven! Voor degene die hem nog niet kennen, ... Meer lezen

€6

Halloween night 2

JC Den Eglantier Apostelstraat 13, Sint-Niklaas

🎃something spooky is about to go down🎃

Het begin van de herfstvakantie én het engste feest van het jaar, dat vraagt om een feestje!
Kom je boeeehty (👻) shaken op de beats van B-smash, one-t, mazzaw, noise, wadox, inflate, galax, motch & indy vidual

Gratis inkom!

Gratis

AEVERIS | DE NEST

JC Den Eglantier Apostelstraat 13, Sint-Niklaas

AEVERIS are presenting their long-awaited debut album at Den Eglantier in Sint-Niklaas. The 5-piece line-up with members of Fields of Troy, Thorium and Lethal Injury will bring an evening full of raw vocals, pounding guitars and heavy drums. If you like bands such as Lamb of God, Slipknot and Killswitch Engage, you should not miss this spectacle!

€5 – €8

onbespreekbaar

JC Den Eglantier Apostelstraat 13, Sint-Niklaas

Praten hoeft geen taboe te zijn. Op 30 november gaan we samen met Onbespreekbaar in gesprek over uzelf graag zien & bang zijn om te falen.
Wees super welkom! Wij voorzien een warme maaltijd (voor zij die goesting hebben) & een warme plek.
Inschrijven mag maar is niet verplicht & kan via www.jcdeneglantier.be/onbespreekbaar of via dm!

Gratis

Kerstmarkt

Grote markt Sint-Niklaas Grote markt, Sint-Niklaas

In het weekend van 9 december en het weekend van 16 december is de instuif van het jeugdhuis gesloten. Toch zin om iets te komen drinken? Breng gerust een bezoekje aan ons kraam op de kerstmarkt. We tappen je met plezier een trappist of bakken je een pannenkoek. Vrijdag van 17u tot 0u Zaterdag van ... Meer lezen

Startmoment chillplek Reinaertgalerij

Yes! Nu is het écht zover. De chillplek in de Reinaertgalerij wordt realiteit. Kom naar het startmoment en word deel van het team! Heb je in tussentijd alvast ideeën dat je wil delen? Check onderstaande website Wanneer? Woensdag 11 januari om 17u Waar? Pand 30 in de Reinaertgalerij Je krijgt een gratis hapje en drankje!