P U I N T U I N

PUINTUIN
‘Romkocsma’ (Hongaars) doet wellicht geen belletje rinkelen. Maar misschien doet
het Engelse woord ‘Ruinpub’ dat wel!
De Ruinbars of Ruinpubs zijn wereldberoemd in Boedapest. Vervallen binnentuinen in de Hongaarse hoofdstad, vandaar het woord ‘ruin’, worden omgetoverd tot feeërieke hotspots. Ze zijn ontzettend populair bij de toeristen en lokale bevolking.
Deze zomer hoef je niet percé naar daar te trekken om kennis te maken met de ruinbar. Kom naar de PUINTUIN. Je kan ze aantreffen in de binnentuin van Jeugdhuis Den Eglantier! Onze vrijwilligers hebben alleszins hun beste beentje voorgezet om de binnentuin van Den Eglantier in te richten en er de gezelligste plaats van het Waasland te maken.

Wat kan je vinden in PUINTUIN?

Een groene oase met gezellige rommel in de lucht, visuals, planten, sfeerverlichting, geupcyclede meubels en amusement met o.a. film op den hof, open barbecue, thema-avonden, muziek en allerlei klanken van Bar SONAR, een leuke zomerbar met gekoele dranken…

PUINTUIN is elke avond open van maandag tot en met zondag.