VRIJWILLIGERS

JC Den Eglantier kan alleen maar bestaan door de kracht van een zalige ploeg vrijwilligers.
Samen met een hoop andere jongeren smeed je banden voor het leven, én leer je een hele boel bij.
Maar wat kan je hier nu doen als vrijwilliger?

Van woensdag tot zaterdag opent onze instuif zijn deuren, maar geen gezellige ontmoetingsruimte zonder een drankje! Sta je graag achter den toog en maak je een praatje als de beste? Dan is dit de plaats voor jou!

Altijd al gedroomd van een carrière als interieurarchitect of een eindeloze liefde voor inrichting? Join team deco en maak van het jeugdhuis de coolste chill spot van Sint-Niklaas!

Van een gigantische rave tot een gezellige karaoke avond. Als vrijwilliger is het jeugdhuis jouw speelterrein, en kan je naar hartelust activiteiten organiseren!

Het technisch comité is dé plaats voor handige Harry’s! Laat je volledig gaan met een zaagsken, bijteltjen of hamertje. Ook wie twee linkerhanden heeft, kan bij onze technische kraks het een en ander opsteken.

Een spetterende lichtshow ineen steken en een geluidsmix waar de buren niet om komen klagen, maar mee op komen feesten. Ben jij iemand die dit kan? Onze crew licht- en geluidstechniekers is altijd op zoek naar mensen met kennis. Snap je er geen jota van, maar wil je graag bijleren? Dan ben je ook zeker welkom!

Als vrijwilliger kan je natuurlijk ook je creatief ei kwijt in een project! Wil je graag experimenteren met alles wat te maken heeft met geluid? Check SONAR! Of ga aan de deur van EXPART kloppen en wordt #maker!

Heel deze lijst gelezen, maar niet volledig je ding gevonden?
Geen probleem, want in den Eglantier kan je nog duizend en één andere dingen doen!
Kom je zot idee pitchen, we helpen je het te realiseren!

Goesting om mee te doen? Laat ons snel iets weten!

Stuur een mailtje