Het jeugdhuis beschikt over vergaderzalen, een filmzaal en een fuifzaal/polyvalente zaal. De zalen kunnen door verenigingen, scholen, particulieren en bedrijven gebruikt worden.

 

Vergaderzalen
Het jeugdcentrum beschikt over een aantal vergaderzalen met een capaciteit tot ongeveer 20 personen. Een vergaderzaal gebruiken kan enkel tijdens de openingsuren van het jeugdhuis of in bepaalde gevallen ook tijdens de kantooruren. Reserveren is steeds verplicht.

vergaderzaal1

 

Filmzaal
Het jeugdcentrum beschikt over een filmzaal met 30 echte cinemazetels. TV en DVD speler zijn aanwezig. Reserveren is steeds verplicht.

filmzaal

 

Repetitieruimte
We beschikken niet over een echte repetitieruimte. Muziekgroepen hebben wel de mogelijkheid om te repeteren in onze fuifzaal. Dit kan op woensdagnamiddag (14u-17u), woensdagavond en donderdagavond (19u-22u) wanneer de fuifzaal niet gereserveerd is voor andere activiteiten. Reserveren is steeds verplicht.

 

Polyvalente/fuifzaal
We beschikken over een polyvalente zaal die eveneens kan gebruikt worden voor fuifen, feestjes, … . De grote zaal is geschikt tot 400 personen, en kan uitgebreid worden met een kleine zaal tot een maximum van 650 personen. De zaal is standaard voorzien van een ingerichte bar, een basislichtset en een geluidset. De zaal is vlarem-II vergund.

 

fuifzaal

Meer info vindt u in onze brochure, Of via deze link

 

Voor specifieke info wenst, wanneer u onze zalen wil bezichtigen, een vrijblijvende optie wil nemen of de zaal wil vastleggen gelieve ons te contacteren via e-mail:

fuifzaal@jcdeneglantier.be gebruik van de polyvalente/fuifzaal
lokalen@jcdeneglantier.be gebruik van de andere lokalen